Carnival Cruise Lines във вторник заяви, че годишните му печалби ще

...
Carnival Cruise Lines във вторник заяви, че годишните му печалби ще
Коментари Харесай

Carnival Cruise ще понесе спад в печалбите, след като пренасочи корабите от Червено море, за да избегне атаките на хутите

Carnival Cruise Lines във вторник съобщи, че годишните му облаги ще претърпят удар, защото ще би трябвало да пренасочи корабите, които трябваше да преминат през Червеното Море заради продължаващите терористични офанзиви от основаните в Йемен хуси.

Базираната във Флорида компания се причисли към възходящ лист от компании, които бяха принудени да реалокират корабите си надалеч от основния директен маршрут, свързващ Азия и Европа, защото хусите ускоряват офанзивите против израелски кораби или кораби, насочващи се към Израел в символ на взаимност с палестинците.

В понеделник бунтовниците хуси споделиха, че са атакували мобилна база на Военноморски сили на Съединени американски щати в Аденския залив.

Puller, който служи като плаваща база за десант, по-рано беше ситуиран в Арабско море като част от американските старания за ограничение на офанзивите на хусите против търговски кораби през Червено море и Аденския залив.

Екипажът на борда на танкер, плаващ под флага на Маршалови острови, работи с часове, с цел да поту...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР